Home » Verstopte afvoer

Verstopte afvoer

Alle leidingen kunnen verstopt raken. Spoel je etensresten door de afvoer in de keuken, komt hier een vettige substantie in terecht of zit er een groot object vast? Dan kun je te maken krijgen met een verstopte afvoer. Dit is erg vervelend, want door een verstopping in de keukenafvoer kun je deze wasbak tijdelijk niet meer gebruiken.

 

De mogelijke oorzaken van een verstopte afvoer

De afvoer in de keuken kan verstopt raken door een groot object in de leiding, maar ook door het doorspoelen van etensresten. Blijven deze etensresten vast zitten, dan kan er geen water meer door de leiding heen. Zo ontstaat er een vervelende verstopping, die al snel erger wordt. Ook kun je een verstopte afvoer krijgen door het doorspoelen van vettige substanties als olie en boter. Deze substanties plakken namelijk aan de wand van de leiding en zo kan er een verstopping ontstaan.

 

Een verstopte afvoer vakkundig laten ontstoppen

Een kleine verstopping in de keukenafvoer kun je zelf nog wel verhelpen, maar bij hardnekkige verstoppingen is dit vaak niet mogelijk. Wil je voorkomen dat je het probleem verergert door de afvoer zelf te ontstoppen? Bel dan een expert om jouw keukenafvoer volledig te ontstoppen. Een expert kan jouw verstopte afvoer niet alleen snel ontstoppen, maar zorgt er ook voor dat dit goed gebeurt. Dit betekent dat je op de lange termijn geen verstoppingen meer kunt krijgen.

 

Afvoer verstopt? Neem contact met ons op

Is jouw afvoer in de keuken verstopt? Blijf dan niet met dit probleem zitten, maar neem direct contact met ons op. Als je ons nu belt, staat er binnen 60 minuten een expert bij je op de stoep. Hij zal er direct voor zorgen dat jouw afvoer in de keuken weer goed doorloopt. Pas als de verstopte afvoer helemaal verholpen is, gaat onze expert weer naar huis.

Wil je meer weten over onze dienstverlening, voor je een afspraak maakt? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer