Home » Verstopte afvoer » Wasmachine verstopt

Wasmachine verstopt

Je gebruikt de wasmachine iedere week om je kleding weer lekker schoon te krijgen. Is de wasmachine verstopt, dan kun je het apparaat niet meer gebruiken en wordt de stapel met vieze was steeds hoger en hoger. Wil je jouw wasmachine zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken, zodat je de stapel met vieze was weg kunt werken? Dan schakel je een expert in om de verstopping in de wasmachine te verhelpen.

De oorzaken van een verstopte wasmachine

Bij het wassen van kleding in een wasmachine, wordt veel zeep gebruikt. Dit zeep spoelt na de wasbeurt weg via de leidingen. Zijn de leidingen versleten, verkalkt of verouderd, dan kan het zeep echter niet meer goed wegspoelen. Er ontstaan grotere proppen met zeep, die er uiteindelijk voor zorgen dat er helemaal geen water meer door de leidingen kan. De wasmachine is verstopt en kan niet meer gebruikt worden tot de verstopping verholpen is.

Een wasmachine kan ook verstopt raken door een object in de leidingen. Dit komt echter minder vaak voor, simpelweg omdat de meeste wasmachines uitgerust zijn met een filter die vreemde objecten uit de leidingen houdt. Werkt deze filter echter niet goed en komt er een object in de leidingen, dan kunnen de leidingen ook verstopt raken.

Een verstopte wasmachine? Handel snel

Is jouw wasmachine verstopt? Dan is het belangrijk om snel te handelen. Een verstopte wasmachine kan namelijk voor veel overlast zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van overstromingen en lekkages. Handel je niet snel bij een verstopping in de wasmachine, dan kan de schade enorm worden. Daar komt nog bij dat je langere tijd niet kunt wassen, waardoor die stapel met vieze was wel erg hoog wordt.

Wasmachine verstopt? Wij helpen je graag

Heb jij te maken met een verstopping in de leidingen van de wasmachine en wil je deze verstopping zo snel mogelijk laten verdwijnen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag zo snel mogelijk bij je langs, om die hardnekkige en vervelende verstopping direct te laten verdwijnen. Zijn wij bij jou langs geweest, dan kun je de wasmachine direct weer gebruiken.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer