Home » Verstopte afvoer » Riool verstopt

Riool verstopt

Door beschadigingen in de leidingen, het overmatig gebruik van wc-papier of het doorspoelen van een groot object door het toilet, kan de riolering flink verstopt raken. Sommige verstoppingen kun je zelf nog wel verhelpen, maar niet alle verstoppingen zijn te bestrijden met ontstoppingsmiddel en een wc-ontstopper. Heb jij te maken met een verstopping in het riool die je niet zelf kunt bestrijden? Dan schakel je een gespecialiseerde rioolontstopper in om de verstopping te verhelpen.

Riool verstopt? Handel snel

Is je riool verstopt, dan is het belangrijk hier niet te lang mee te blijven zitten. Dit zorgt niet alleen voor hinder, maar kan de verstopping ook erger maken. Zeker als je allerlei middeltjes in het riool doet om de verstopping te verhelpen, kan de verstopping uiteindelijk erger worden. Merk je dat de verstopping niet direct minder wordt, dan kun je beter direct een expert bellen om het riool onder handen te laten nemen.

Riool ontstoppen door een expert

Schakel je een expert in voor het ontstoppen van je riool, dan weet je zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Dit betekent niet alleen dat de verstopping verdwijnt, maar ook dat de riolering niet beschadigd kan raken door het ontstoppen. Ontstop je jouw riool zelf, dan loop je wel het risico dat je blijvende beschadigingen aanbrengt. Door deze beschadigingen kun je uiteindelijk sneller te maken krijgen met een nieuwe verstopping.

Verstopt riool? Neem contact op

Heb je op dit moment last van een grote verstopping in jouw riolering? Blijf hier dan zeker niet mee zitten, maar schakel een specialist in om de verstopping te verhelpen. Bel je ons voor het ontstoppen van je riool, dan weet je zeker dat jouw riolering snel weer goed doorloopt. Ook weet je zeker dat je riolering niet zal beschadigen, want wij weten precies wat we doen en werken uiterst nauwkeurig.

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe wij jouw verstopte riool weer door laten lopen, zodat je precies weet wat er gebeurt als onze rioleringsexperts bij jou langskomen.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer