Home » Verstopte afvoer » Bad verstopt

Bad verstopt

Je gaat regelmatig in bad, maar nu zie je ineens dat het water in de badkuip niet meer goed wegstroomt of zelfs helemaal niet meer door het doucheputje gaat. Je hebt te maken met een verstopping en je weet niet hoe je deze verstopping zelf moet verhelpen. Wat je in dit geval het beste kunt doen, is het inschakelen van een ontstoppingsexpert die de verstopping voor jou kan verhelpen.

Bad verstopt: wat zijn de oorzaken?

De leiding van het bad kan door diverse oorzaken verstopt raken. Denk hierbij aan haren, maar ook aan zeepresten. Vaak raakt het bad verstopt door een combinatie van haren en zeepresten. De haren vormen een grote prop, die door de zeepresten nog steviger wordt en in de leidingen blijft plakken. Wordt de prop met haren en zeepresten te groot, dan kan er geen water meer langs en heb je te maken met een verstopping.

Het herkennen van een verstopping in het bad

Heb je een verstopping in het bad, dan zie je dit direct. Als je de stop uit het bad haalt, stroomt het water namelijk veel langzamer weg dan je gewend bent. Het kan ook voorkomen dat het water zelfs helemaal niet meer wegstroomt. Je haalt wat haren weg bij de stop van het bad, maar het water blijft gewoon staan. Zie je geen blokkade bij de stop van het bad, maar blijft het water wel staan? Dan heb je te maken met een verstopping.

Bad verstopt? Bel direct voor professionele ontstopping

Is jouw bad verstopt en heb je geen idee wat je hier zelf aan kunt doen? Ga dan zeker niet aan de slag met allerlei ontstoppingsmiddelen, want deze middeltjes kunnen de verstopping verergeren. Als je niet weet wat je moet doen bij een verstopt bad, kun je beter een ontstoppingsspecialist inschakelen om de verstopping te verhelpen. Wacht hier niet te lang mee, want een verstopt bad kan voor vervelende waterschade zorgen. Kan het bad het water niet meer dragen, dan kan het water in de verdieping onder de badkamer terecht komen. Stroomt het bad over, dan heb je hier ook last van.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer