Home » Verstopte afvoer » Wasbak verstopt

Wasbak verstopt

Door zeepresten, slijtage en verkalking kan de leiding van de wasbak verstopt raken. Is de leiding verstopt, dan loopt het water niet meer door of duurt het erg lang voor het water in de wasbak weggespoeld is. Pas als de leiding volledig ontstopt is en weer goed doorloopt, kun je de wasbak weer gebruiken.

Heb jij te maken met een verstopte wasbak? Ga dan niet zelf aan de slag met allerlei ontstoppingsmiddelen, maar laat de verstopping direct oplossen door een expert. Door een expert te bellen, weet je zeker dat de verstopping op de juiste manier en volledig verholpen wordt.

De oorzaken van een verstopte wasbak

De meeste wasbakken raken verstopt door een combinatie van factoren. Denk hierbij aan zeepresten, maar ook aan haren in de leidingen, beschadigingen in de leidingen en een grote hoeveelheid kalk in de leidingen. Zeepresten en haren kunnen prima door een goede leiding heen, maar blijven vaak vast zitten in beschadigde of verkalkte leidingen. Spoel je veel zeepresten en haren door in een versleten leiding, dan is de kans dus groot dat je te maken krijgt met een verstopping.

Een verstopping in de wasbak herkennen

Een verstopping in de wasbak is eenvoudig te herkennen. Is jouw wasbak verstopt, dan loopt het water namelijk niet meer goed door. Ook kan het voorkomen dat het water helemaal niet meer wegstroomt, maar gewoon in de wasbak blijft staan. Het lijkt net of de stop van de wasbak dicht zit, maar in feite zit de stop er niet op en loopt het water gewoon niet meer weg.

Wasbak verstopt? Bel direct voor een afspraak

Is jouw wasbak verstopt? Dan kun je dit zelf op proberen te lossen met allerlei ontstoppingsmiddeltjes, maar vaak zijn deze middelen niet voldoende effectief om de verstopping helemaal te verhelpen. Wil je zeker weten dat jouw wasbak weer goed doorloopt, dan bel je een expert om de verstopping op te lossen. De experts van Rioolontstoppen.nl komen graag bij je langs, om jouw verstopte wasbak direct te ontstoppen. Zelfs als je een hardnekkige of terugkerende verstopping in de leidingen van de wasbak hebt, kunnen wij je helpen deze verstopping te laten verdwijnen.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer