Home » Verstopte afvoer » Gootsteen verstopt

Gootsteen verstopt

In de keuken wordt met eten gewerkt. Waar eten is, zijn ook de resten van eten. Veel etensresten worden in de prullenbak weggegooid, maar kleinere resten worden vaak in de gootsteen weggespoeld. Dit kan prima, maar het wegspoelen van etensresten kan ook voor een flinke verstopping zorgen. Heb je een verstopte gootsteen door het wegspoelen van etensresten, dan kom je hier helaas niet zo gemakkelijk vanaf.

Gootsteen verstopt: hoe komt dat?

In de meeste gevallen raakt de gootsteen in de keuken verstopt door het wegspoelen van etensresten. Kleinere etensresten kunnen prima in de leidingen van de keuken weggespoeld worden, maar grotere resten kunnen wel voor blokkades zorgen. Daarnaast ontstaan er veel verstoppingen door het wegspoelen van grotere hoeveelheden etensresten tegelijkertijd. Een klein restje eten veroorzaakt geen problemen, maar tien kleinere restjes die tegelijkertijd door de gootsteen worden gespoeld, helaas wel.

Ook kan de gootsteen verstopt raken door het wegspoelen van olie. Olie kan zich namelijk in de leidingen op gaan hopen, waardoor er geleidelijk aan een vervelende verstopping ontstaat.

Gootsteen laten ontstoppen door een expert

Je kunt je verstopte gootsteen zelf ontstoppen, maar dit is zeker niet gemakkelijk. Weet je niet precies wat je moet doen, dan is de kans groot dat je jouw verstopping juist erger maakt. Wil je dit voorkomen? Ga dan niet zelf aan de slag met ontstoppingsmiddel, maar bel een ontstoppingsexpert om jouw verstopte gootsteen weer goed door te laten lopen. Dit bespaart je niet alleen tijd en energie, maar met een expert weet je ook zeker dat de verstopping op de juiste manier verholpen wordt.

Gootsteen verstopt? Bel direct voor een afspraak

Is jouw gootsteen verstopt? Blijf hier dan niet mee zitten, maar bel ons direct om een afspraak te maken met een van onze ontstoppingsexperts. Onze expert komt zo snel mogelijk bij je langs, zodat jouw gootsteen in een mum van tijd weer goed door kan lopen. Ook als je een hardnekkige verstopping hebt of flinke waterschade hebt door de verstopte gootsteen, kun je contact met ons opnemen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en verhelpen zelfs de grootste en meest hardnekkige verstoppingen in de gootsteen.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer