Home » Rioolbeheer » Kelder leegpompen

Kelder leegpompen

Door afvoerproblemen, door een lekkage of door stormschade kan de kelder onder water komen te staan. Staat er inderdaad een flinke laag water in de kelder, dan kom je hier niet zomaar vanaf. In dit geval kun je het beste een professional inhuren om de kelder vakkundig en snel leeg te laten pompen.

De werkwijze van Rioolontstoppen.nl

Rioolontstoppen.nl komt jouw kelder niet zomaar leegpompen, maar achterhaalt eerst de oorzaak van de wateroverlast. Heb je bijvoorbeeld wateroverlast in de kelder door een rioleringsprobleem, dan wordt dit probleem eerst opgelost. Vervolgens wordt het water uit de kelder verwijderd. Door het achterliggende probleem eerst op te lossen, wordt de wateroverlast effectief opgelost en blijft het water weg.

Soms is het niet nodig de achterliggende oorzaak van de wateroverlast te achterhalen. Heb je bijvoorbeeld wateroverlast door langdurige regenval, dan is de oorzaak van het probleem wel duidelijk. In dit geval gaan wij direct over tot actie en verwijderen we al het water uit de kelder.

De kelder snel leeggepompt

Rioolontstoppen.nl onderzoekt eerst de oorzaak van de wateroverlast, maar werkt wel altijd snel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw kelder urenlang onder water staat, want wij doen er alles aan de kelder zo snel mogelijk leeg te pompen. Door de kelder zo snel mogelijk leeg te pompen, wordt de schade van de wateroverlast zo veel mogelijk beperkt.

De specialisten van Rioolontstoppen.nl zijn altijd binnen 60 minuten op locatie. Bel je vandaag, dan weet je zeker dat je vandaag nog geholpen wordt. Niet alleen als je doordeweeks belt, maar ook zeker als je in het weekend of zelfs op een feestdag contact met ons opneemt.

Water in de kelder? Bel direct

Heb jij water in de kelder door een rioleringsprobleem, door een lekkage in huis of door langdurige regenval? Ga dan niet zelf aan de slag met een emmer en een dweil, maar neem direct contact met ons op. Bel je naar Rioolontstoppen.nl, dan staat er altijd binnen 60 minuten een specialist bij jou op de stoep. Deze specialist onderzoekt eerst de oorzaak van de wateroverlast, om het probleem op de juiste manier te verhelpen.

Bel nu: 085 – 303 56 61

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven