Home » Verstopte afvoer » Vaatwasser verstopt

Vaatwasser verstopt

De vaatwasser is een praktisch apparaat, dat voor veel mensen door de jaren heen echt onmisbaar is geworden. Zeker als je een groot gezin hebt, is het fijn om een vaatwasser in huis te hebben. Is de vaatwasser verstopt en werkt het apparaat niet meer? Dan moet je ineens de afwas doen. Heb je hier echt geen zin in of simpelweg geen tijd voor, dan laat je de vaatwasser snel ontstoppen. Door de verstopping te laten verhelpen, kun je het onmisbare apparaat direct weer gebruiken en hoef je geen vaat af te wassen.

De oorzaak van een verstopte vaatwasser

Een vaatwasser raakt niet zomaar verstopt. Vaak verstopt het apparaat door een combinatie van factoren, zoals etensresten in de leidingen, verkalking van de leidingen en slijtage van de leidingen. Spoel je vaat niet af voor je het in de vaatwasser zet en zijn de leidingen in de keuken wat verkalkt of verouderd? Dan is de kans groot dat je hierdoor te maken krijgt met een vervelende verstopping. De etensresten hopen zich op in de verkalkte, verouderde of beschadigde leidingen, er kan geen water meer doorheen en je kunt de vaatwasser niet meer gebruiken.

Een verstopte vaatwasser?

Is je vaatwasser verstopt, dan is het belangrijk om snel te handelen. Niet alleen omdat afwassen vervelend is, maar ook zeker omdat de verstopping voor wateroverlast kan zorgen. Kan het water van de vaatwasser niet weglopen door de verstopping in de leidingen, dan moet het namelijk ergens anders heen. Dit betekent dat je door een verstopping in de vaatwasser te maken kunt krijgen met overstromingen en lekkages, met alle gevolgen van dien.

Vaatwasser verstopt? Bel direct

Wil jij voorkomen dat je door jouw verstopte vaatwasser te maken krijgt met overstromingen en lekkages? Bel dan direct om jouw vaatwasser te laten ontstoppen. Door snel contact met ons op te nemen, voorkom je bovendien dat je wekenlang de afwas met de hand moet doen. Wij komen namelijk direct bij je langs, om de vaatwasser te ontstoppen en het apparaat weer gebruiksklaar te maken.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer