WC verstopt Amsterdam

Als je het toilet doorspoelt, moet het water direct weglopen. Gebeurt dit niet, dan is de kans groot dat er een blokkade in de leiding van het toilet zit. Kleine verstoppingen kun je met een beetje geluk nog zelf oplossen, maar hardnekkige blokkades worden vaak erger door het gebruik van ontstoppingsmiddelen. Bij een hardnekkige verstopping in het toilet kun je dan ook beter contact met ons opnemen. Wij sturen direct een professionele loodgieter naar je toe om de verstopping te verhelpen.

 

De mogelijke oorzaken van een verstopt toilet

Jouw toilet kan verstopt raken door een groot object in de leidingen, zoals een prop toiletpapier of een stuk speelgoed van je zoon of dochter, maar ook door andere zaken. Zo kan jouw toilet ook verstopt raken door een breuk of andere soort beschadiging in het riool.

En zit er een flinke laag kalk in de riolering? Dan is de kans groot dat je op de korte termijn te maken krijgt met een vervelende verstopping. Door de flinke laag kalk is de doorgang van de leiding namelijk minder groot en krijg je sneller te maken met een blokkade. Ook als je niet veel toiletpapier hebt doorgespoeld, heb je kans op een vervelende verstopping.

 

Wateroverlast bij WC verstopt Amsterdam

Blijf je jouw toilet doorspoelen als het water niet meer wegloopt, dan krijg je vanzelf te maken met wateroverlast. Staat jouw toiletruimte helemaal blank? Dan komen wij direct bij je langs. Niet alleen om de verstopping in het toilet te verhelpen, maar ook om het water in de toiletruimte netjes op te ruimen. Als onze experts langs zijn geweest, werkt het toilet weer als vanouds en ziet de toiletruimte er netjes en schoon uit.

 

WC verstopt Amsterdam? Wij helpen je graag

Het is belangrijk snel te handelen bij een verstopt toilet. Door snel te handelen, kun je wateroverlast namelijk voorkomen. Ook voorkom je op deze manier dat de verstopping erger wordt, met alle gevolgen van dien. Is jouw WC verstopt? Neem dan direct contact met ons op. Wij sturen direct een loodgieter naar je toe, die pas naar huis gaat als jouw toilet weer als vanouds door kan spoelen. En omdat wij een 24/7 dienstverlening aanbieden, kun je ons altijd helpen voor professionele hulp bij WC verstopt Amsterdam.

Voordelen

Geen voorrijkosten
Werkzaam in Amsterdam
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer