Doucheputje ontstoppen Amsterdam

Je bent aan het douchen en je merkt dat het water ineens niet meer (snel) wegloopt. Als je langer onder de douche staat, komt de douchebak zelfs helemaal vol te staan. Als het douchewater niet meer door het putje van de douche kan stromen, is het doucheputje verstopt. Gelukkig kunnen onze rioolexperts hier altijd iets aan doen.

 

De oorzaken van een verstopt doucheputje

Een groot deel van de verstoppingen in doucheputjes wordt veroorzaakt door een grote hoeveelheid haren. Als er iedere dag haren door het doucheputje komen, is de kans groot dat deze na een tijdje vast komen te zitten. Hierdoor blijven er meer en meer haren achter hangen en ontstaat er een grote blokkade. Zeepresten kunnen de verstopping verergeren. Deze resten gaan namelijk tussen de haren zitten en zorgen voor een groot en vast object waar geen water meer langs kan.

 

Het doucheputje laten ontstoppen door een expert

Loopt het water in de douche niet meer weg? Neem dan contact met ons op en wij sturen direct een rioolexpert naar je toe. Onze rioolexpert zorgt ervoor dat de blokkade uit het doucheputje weggehaald wordt, zodat het water weer goed weg kan stromen. Zelfs grote blokkades of verstoppingen die diep in de leiding zitten, kunnen wij bestrijden. We gaan pas naar huis als jouw doucheputje weer helemaal schoon is en je zonder enige zorgen kunt douchen.

En heb je last van terugkerende verstoppingen in de douche? Dan kun je ook contact met ons opnemen. In dit geval is doucheputje ontstoppen Amsterdam mogelijk niet voldoende. Wellicht kunnen we een rioolinspectie uitvoeren, om te zien waar de terugkerende verstopping vandaan komt. Vervolgens verhelpen we het rioolprobleem op hoog niveau, zodat je nooit meer te maken hebt met verstoppingen in de douche.

 

Doucheputje ontstoppen Amsterdam? Bel direct

Heb jij de hulp van een rioolexpert nodig voor doucheputje ontstoppen Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op. Bel je ons nu, dan staat er binnen 60 minuten een loodgieter voor je deur. Deze expert gaat pas naar huis als doucheputje ontstoppen Amsterdam helemaal gelukt is en je jouw douche weer als vanouds kunt gebruiken.

Voordelen

Geen voorrijkosten
Werkzaam in Amsterdam
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer