Home » Vetput legen in Hilversum

Vetput legen in Hilversum

Heb je iemand nodig voor je vetput legen in Hilversum? Of iemand die de vetput op een deskundige wijze kan ontstoppen, reinigen of inspecteren? Bij rioolontstoppen.nl werken wij met ervaren specialisten die deze taken op een vakkundige wijze uitvoeren. Dat is belangrijk want wij weten als geen ander hoe vervelend rioolproblemen kunnen zijn. Een riool wat verstopt raakt door vet geeft veel narigheid en daarom moeten tegenwoordig alle bedrijven, instellingen en verenigingen die met vet vervuild water lozen een vetput of een vetafscheider hebben. 

Een goed onderhouden vetput voor een schoon riool

Voorheen werd het vervuilde water gewoon op het riool geloosd. Het vet stolde in de rioleringsbuizen en hechtte zich aan de wanden. Hierdoor nam de rioolcapaciteit schrikbarend af en soms leidde dit zelfs tot enorme verstoppingen. Tegenwoordig is men verplicht om dit met vet vervuilde water op te vangen in een vetput waardoor het vet niet meer rechtstreeks in het riool terecht komt. Maar ook deze vetput kan verstopt raken en dan zijn we weer terug bij af. Het vet komt dan alsnog in het riool terecht. Het is dus belangrijk dat de vetput goed onderhouden wordt. Dit betekent dat hij niet alleen regelmatig geleegd moet worden maar ook af en toe gereinigd en geïnspecteerd.

Een vakkundige oplossing

Mocht er toch een verstopping ontstaan in de vetput, dan kunnen onze specialisten niet alleen de vetput legen in Hilversum, maar zij kunnen ook het probleem oplossen. Er wordt gekeken of de verstopping is ontstaan door slijtage of een beschadiging of dat er gewoon te veel vet zich heeft opgehoopt. Onze vakkundige medewerkers lossen het in ieder geval op een professionele manier voor je op.

Een ervaren vetput specialist

Wil je weten wat wij voor je vetput of vetafscheiding kunnen betekenen? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. We kunnen je informeren over de mogelijkheden en tarieven. Ook als je een acute verstopping hebt, kun je ons bellen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een ervaren vetput specialist. 

 

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer