Home » Rioolbeheer

Rioolbeheer

Het aanleggen van een nieuwe riolering kost veel geld. Gelukkig kun je de levensduur van jouw riolering flink verlengen. Dit doe je door de leidingen op de juiste manier te onderhouden. Niet met eenvoudige schoonmaakmiddelen die je bij de supermarkt kunt kopen, maar met de hulp van een echte rioolexpert.

 

Van inspecties tot reparaties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van rioolverstoppingen, maar bieden ook verschillende diensten op het gebied van rioolbeheer aan. Zo kunnen we jouw riolering inspecteren op eventuele slijtage en/of beschadigingen, maar is het ook mogelijk een kapotte leiding te repareren. En zijn jouw leidingen aan een flinke schoonmaakbeurt toe? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in rioolbeheer in de vorm van een volledige rioolreiniging.

 

Eerste hulp bij onaangename geurtjes

Ruik je regelmatig een onaangename geur in huis? Dan is de kans groot dat deze vieze lucht uit de riolering komt. Het spuiten van toiletverfrissers en parfum heeft geen zin, want de penetrante lucht uit de riolering ruik je hier gewoon doorheen. Wil je die onaangename geur in huis voor eens en voor altijd bestrijden? Dan staan wij voor je klaar. We kunnen jouw riolering namelijk niet alleen inspecteren, repareren en schoonmaken, maar ook ontluchten. Na ons bezoek is die onaangename geur in huis helemaal verdwenen.

 

Eenmalige of periodieke ondersteuning

Je kiest helemaal zelf op welke manier jij gebruik wil maken van ons professionele rioolbeheer. Zo kun je eenmalig gebruik maken van onze diensten, maar is het ook mogelijk regelmatig een rioolexpert thuis te ontvangen. Is jouw riolering al wat ouder, dan is periodiek onderhoud een goede investering. Met periodiek onderhoud gaat jouw riolering namelijk nog langer mee. Heb je slechts eenmalig onze hulp nodig, dan kun je ook contact met ons opnemen. In dit geval komt onze rioolexpert eenmalig bij je langs voor een inspectie, een reparatie, een complete reiniging of een ontluchting van jouw riolering.

Wil je meer weten over ons professionele rioolbeheer? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden jouw vragen graag. Ook als je een afspraak wil maken, kun je contact met ons opnemen.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer