Home » Rioolbeheer » Vetput

Vetput

Een vetput wordt ook wel een vetafscheider genoemd. In de vetput wordt vet opgeslagen, zodat dit vet niet in de riolering terecht komt. Particulieren hebben vaak geen vetput, maar grotere bedrijven, instellingen of verenigingen wel. Rioolontstoppen.nl kan jouw verstopte vetput ontstoppen, maar kan jouw vetafscheider ook reinigen of legen.

Een verstopte vetput laten ontstoppen

Een vetput kan verstopt raken. Raakt de vetput verstopt, dan kan het vet niet meer goed door de put opgenomen worden. Dit betekent dat een deel van het vet of zelfs al het vet in de riolering terecht komt. Een vetput kan verstopt raken door het wegspoelen van een grote hoeveelheid vet, maar ook door slijtage of door een beschadiging. Het maakt niet uit waarom jouw vetput verstopt is, want wij kunnen alle soorten verstoppingen verhelpen. We achterhalen de oorzaak van de verstopping en nemen deze weg, zodat de vetput weer goed kan functioneren.

Een vetput laten reinigen en legen

Een vetput moet regelmatig gereinigd en geleegd worden. Ook hier kunnen wij je bij helpen. Onze ervaren specialisten kunnen al het vet uit jouw vetafscheider verwijderen. Vervolgens wordt de vetput helemaal schoongemaakt, zodat deze weer klaar is voor gebruik. Zijn onze specialisten langs geweest, dan kan jouw vetput er weer even flink tegenaan. Twijfel je of jout vetput aan een reiniging toe is? Dan komen wij graag langs om de vetafscheider even onder de loep te nemen. Is het nodig de put te reinigen en te legen, dan kunnen wij dit direct voor je doen.

Hulp nodig? Neem contact met ons op

Heb je hulp nodig met het ontstoppen of reinigen van jouw vetput? Neem dan contact met ons op. Wij sturen zo snel mogelijk een ervaren vetput specialist naar jouw bedrijf, instelling of vereniging om de vetafscheider te ontstoppen, te reinigen of te legen. Meer weten over onze dienstverlening? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten, onze ervaren vetput specialisten en onze tarieven.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven