Home » Loodgieter

Loodgieter

Heb je een probleem met de riolering? Dan sturen wij graag een professionele loodgieter naar je toe om dit probleem op te lossen. Je kunt gebruik maken van onze diensten als je te maken hebt met een verstopping in de riolering, maar ook bij schade, vieze luchtjes uit het riool en andere zaken.

 

Riool ontstoppen

Als het water in het toilet, in de douche, in het bad of in de keukenafvoer niet meer weg kan lopen, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping in de riolering. Je kunt de verstopping zelf oplossen door bepaalde ontstoppingsmiddelen te gebruiken, maar deze middeltjes werken lang niet altijd. Gaat het om een hardnekkige verstopping, dan kun je beter een professionele loodgieter bellen. Onze loodgieters kunnen zelfs de meest hardnekkige verstoppingen verhelpen.

 

Je kunt contact met ons opnemen als je toilet verstopt is, maar ook als je te maken hebt met een verstopping in het bad, in de douche, in de keukenafvoer of in een andere leiding. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij alle soorten verstoppingen verhelpen.

 

Rioolbeheer

Onze loodgieters zijn tevens gespecialiseerd in rioolbeheer. Hieronder valt het inspecteren van leidingen, maar ook het repareren van kapotte leidingen, het ontluchten van de riolering en het reinigen van leidingen. Heb je een expert nodig voor professioneel rioolbeheer? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Onze loodgieter komt graag op de korte termijn bij je langs om jouw riolering onder handen te nemen.

 

Loodgieter nodig? Bel direct

Heb je op de korte termijn een professionele loodgieter nodig? Neem dan direct contact met ons op. Als je nu belt, staat er binnen 60 minuten een professional bij je op de stoep. Deze loodgieter kan jouw riolering direct ontstoppen, inspecteren, repareren, ontluchten of op een andere manier onder handen nemen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden jouw vragen graag om je een duidelijk beeld te geven van de services die wij aanbieden. Na het beantwoorden van jouw vragen kunnen we eventueel direct een loodgieter naar je toe sturen.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer