Home » Vetput legen in Haarlem

Vetput legen in Haarlem

Ieder bedrijf, instelling of vereniging, die te maken hebben met afvalwater wat vervuild is met vet moet tegenwoordig een vetput of vetafscheider hebben. Het gaat hier niet alleen om restaurants, een snackbar of een kantine, maar ook andere bedrijven die met voedselbereiding of voedselverwerking te maken hebben. Zelfs de kantine van de verzekeringsmaatschappij of het clubhuis van de hockeyvereniging heeft er een nodig. Deze maatregel is genomen om problemen met het riool te voorkomen. Water wat vervuild is met vet kan namelijk behoorlijke rioolproblemen veroorzaken. 

 

De vetput inspecteren, reinigen of ontstoppen

Als je een vetput of vetafscheider hebt, komt het vet niet rechtstreeks in het riool terecht. Tenzij de vetput natuurlijk verstopt is, lekkage heeft of gewoon vol is. Vet in het riool zet zich af tegen de wanden van het riool waardoor er minder rioolcapaciteit overblijft en als het riool dicht slibt, zijn de problemen nog groter. Wij kunnen op een deskundige manier de vetput legen in Haarlem en omgeving. Maar rioolontstoppen.nl kan ook de vetput inspecteren, reinigen of ontstoppen. Goed onderhoud van de vetput is belangrijk en mocht er een verstopping zijn door een beschadiging of slijtage aan de vetput dan lossen onze deskundige medewerkers dit voor je op. 

 

Onze deskundige medewerkers lossen het graag op

Ook een vetput kan slijten of een beschadiging oplopen. Hierdoor kan de vetput verstopt raken en wordt het vet niet meer goed opgenomen. Het komt dan alsnog in het riool terecht. Als je hulp nodig hebt met het legen van de vetput in Haarlem of er is ervaren vetput specialist nodig om de vetput te reinigen of te ontstoppen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bij rioolontstoppen.nl weet je namelijk zeker dat de klus op een deskundige wijze wordt uitgevoerd. Wil je eerst vrijblijvend wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook, wij informeren je graag over onze dienstverlening en onze tarieven. 
 
 

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer