Vaatwasser verstopt Amsterdam

Als je het gewend bent een vaatwasser te gebruiken, kun je eigenlijk niet meer zonder dit praktische apparaat. Is de vaatwasser echter verstopt, dan moet je toch weer de afwas doen. Heb je hier echt geen zin in of simpelweg geen tijd voor? Dan laat je jouw vaatwasser snel ontstoppen door een van onze experts.

 

Waarom is de vaatwasser verstopt?

De leidingen van een vaatwasser kunnen veel hebben, maar toch kunnen ook deze verstopt raken. Dit gebeurt doorgaans door een grote hoeveelheid etensresten. Zet je jouw borden, pannen en andere vaat in de vaatwasser zonder deze eerst af te spoelen, dan komen de etensresten in de leidingen van de vaatwasser terecht. Ontstaat er een ophoping, dan krijg je vanzelf te maken met een verstopping.

Je hebt meer risico op een verstopte vaatwasser als je oudere leidingen hebt in huis. Ook als je hard water gebruikt, ofwel water met een grote hoeveelheid kalk, is de kans op een verstopping groter. Dit kalk kan zich namelijk ophopen en etensresten tegenhouden.

 

Wateroverlast bij een verstopte vaatwasser

Raakt de vaatwasser verstopt als het apparaat bezig is met een wasprogramma, dan kun je te maken krijgen met wateroverlast. Er komt namelijk wel nieuw water in de vaatwasser, maar het oude water kan niet weg. Wateroverlast maakt het probleem van vaatwasser verstopt Amsterdam nog erger. Gelukkig kunnen onze experts niet alleen jouw vaatwasser ontstoppen, maar kunnen ze het vrijgekomen water door de verstopping bovendien netjes opruimen.

 

Vaatwasser verstopt? Bel direct

Is jouw vaatwasser verstopt en heb je geen zin om alle vaat handmatig af te wassen? Neem dan contact met ons op. Wij sturen direct een professionele loodgieter uit Amsterdam en omgeving naar je toe om jouw vaatwasser vakkundig te ontstoppen. Ook als er sprake is van een hardnekkige verstopping of een verstopping die steeds weer terug komt, kunnen wij je helpen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en gaan pas naar huis als je jouw vaatwasser weer kunt gebruiken.

Wil je meer weten over (de kosten van) onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden jouw vragen graag en kunnen je eventueel ook een kostenindicatie geven van onze diensten.

Voordelen

Geen voorrijkosten
Werkzaam in Amsterdam
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven

Spacer