Riool ontstoppen Purmerend

Iedereen kan ermee te maken krijgen: een verstopping in de riolering. De riolering kan verstopt raken door een bepaald object, maar ook door verkalking, slijtage of een beschadiging. Wat de oorzaak van de verstopping ook is: het is belangrijk snel te handelen als je riolering verstopt is. Blijf je te lang met dit probleem zitten, dan wordt het namelijk lastiger het rioolprobleem te verhelpen. Wij komen graag op de korte termijn bij je langs in Purmerend om jouw verstopping in de riolering op te lossen.

 

De mogelijke oorzaken van een verstopping

Er zijn diverse mogelijke oorzaken aan te wijzen voor een verstopping in de riolering. Ten eerste kun je een verstopping krijgen door een object dat vast zit. Denk hierbij aan een prop toiletpapier of een stuk speelgoed, dat je zoon of dochter door het toilet heeft gespoeld. Daarnaast kun je ook te maken krijgen met een verstopping door verkalking van de leidingen. Hierdoor worden de leidingen namelijk smaller en ontstaat er gemakkelijker een verstopping. En zit er een scheur in de leiding, dan kan er ook een verstopping ontstaan.

 

Uw riool laten ontstoppen door een expert

Laat je jouw riolering ontstoppen door een expert, dan weet je zeker dat dit goed gebeurt. Een expert gaat namelijk niet zomaar aan het werk, maar achterhaalt eerst de oorzaak van de verstopping. Is de oorzaak duidelijk, dan wordt de verstopping op de juiste manier opgelost. Door de oorzaak van de verstopping effectief aan te pakken, weet je zeker dat de verstopping echt goed verholpen wordt.

 

Riool verstopt? Neem contact op

Heb jij op dit moment te maken met een vervelende verstopping in de riolering? Blijf hier dan niet mee zitten, maar neem contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs in Purmerend, om de verstopping snel en vakkundig te verhelpen. En is er sprake van een grote beschadiging in een van de leidingen? Dan kunnen wij je ook helpen. Onze experts kunnen bijvoorbeeld ook een deel van de riolering repareren of zelfs vervangen.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven