Loodgietersbedrijf Edam

Je bent het gewend dat je riolering goed doorloopt. Zet je de kraan aan in de keuken, dan loopt het water direct weg. Sta je onder de douche, dan wordt het water direct afgevoerd in het doucheputje. Spoel je het toilet door, dan kolkt het vieze toiletwater direct naar beneden.

Heb je een verstopping in de riolering, dan is dit niet vanzelfsprekend meer. Door de blokkade kan het water niet meer weglopen, maar komt het weer omhoog. Het resultaat? Je kunt je keukenafvoer, je douche of je toilet niet meer gebruiken. En met een beetje pech krijg je ook nog te maken met wateroverlast.

 

Verstopt riool? Handel snel!

Is jouw riolering verstopt? Blijf hier dan niet mee zitten. Een verstopping lost zichzelf niet op. Laat je de blokkade zitten, dan kan het probleem op de lange termijn juist erger worden. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom handel je snel bij een verstopt riool, door direct contact op te nemen met een loodgietersbedrijf Edam.

Tip: ga niet zelf aan de slag met ontstoppingsmiddelen en eventueel een ontstopper. Hierdoor kun je de blokkade juist verergeren en is de kans op wateroverlast bovendien groter. Je kunt beter direct een loodgietersbedrijf Edam bellen als je echt wil dat jouw verstopping verholpen wordt.

 

Eerste hulp bij vieze luchtjes

Een riolering hoort geen vieze luchtjes uit te stoten. Doet jouw riolering dit wel, dan is de kans groot dat hier een bepaald probleem achter zit. Een loodgietersbedrijf Edam kan achterhalen wat dit probleem precies is. Vervolgens wordt het probleem verholpen, zodat je van die vieze rioollucht verlost bent. Daar komt nog bij dat verdere rioleringsproblemen, zoals een blokkade of een scheur in de leiding, direct verholpen worden. Na het bezoek van het loodgietersbedrijf Edam weet je zeker dat jouw riolering weer goed functioneert, zonder stank.

 

Direct een afspraak maken

Heb jij behoefte aan de expertise van een professionele loodgieter? Neem dan contact op met dit loodgietersbedrijf Edam. Als je nu contact opneemt met dit loodgietersbedrijf, staat er binnen 60 minuten een loodgieter op de stoep. Deze expert gaat pas naar huis als jouw rioleringsprobleem voor honderd procent verholpen is.

Voordelen

Geen voorrijkosten
100% Garantie
Ervaren & Gecertificeerd
Binnen 60 minuten op locatie
Heldere afspraken en tarieven