Bel nu: [adcalls ctc=true AEN858-1]

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Als ontstoppingsbedrijf in Amsterdam zijn wij al jaren gespecialiseerd in het ontstoppen van verschillende soorten leidingen. Denk hierbij aan de leiding van uw toilet, maar ook aan de leiding van uw gootsteen. Heeft u last van een verstopte leiding en kunt u uw toilet of gootsteen hierdoor niet meer gebruiken? Dan helpen wij u graag om dit probleem op te lossen.

Bel nu: [adcalls ctc=true AEN858-1]

Incl. voorrijkosten en inspectie

Binnen 60 minuten op locatie

w

Heldere afspraken en tarieven

Onze werkwijze bij het ontstoppen van uw riool

Wij vinden het belangrijk dat uw riool ontstopt wordt, maar wij vinden het ook belangrijk dat de riolering goed door blijft lopen. Daarom ontstoppen wij uw riool niet alleen door de oorzaak van het verstoppingsprobleem weg te nemen, maar voeren wij ook een uitvoerige controle uit om eventuele zwakke punten van uw riool te achterhalen. Op basis van deze onderzoeken, geven wij u vrijblijvend advies over het voorkomen van rioleringsproblemen in de toekomst.

Om de oorzaak van het verstoppingsprobleem te achterhalen en de kwaliteit van uw leidingen te testen, maken wij gebruik van de meest innovatieve onderzoeksmethoden. Denk hierbij aan cameradetectie, maar ook aan stankdetectie. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en kunnen alle innovatieve onderzoeksmethoden inzetten om uw leidingen weer goed te laten functioneren.

Voor alle soorten verstoppingen

U kunt contact met ons opnemen voor het verhelpen van alle soorten verstoppingen. Denk hierbij aan oppervlakkige verstoppingen in het toilet, maar ook aan dieper liggende verstoppingen in de gootsteen. Dit betekent dat u ons ook kunt bellen als uw verstopping niet veroorzaakt wordt door een verstopte leiding, maar ook als de verstopping dieper in het riool ligt.

Een verstopt riool? Bel direct voor een afspraak!

Heeft u te maken met een verstopte leiding? Wacht dan niet te lang, maar neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag de verstopping te laten verdwijnen en eventuele nieuwe verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Een verstopping in de avonduren of in het weekend? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en staan altijd voor u klaar om uw verstoppingsprobleem op te lossen.

Rioolontstoppen.nl

Processorstraat 14-C
1033 NZ Amsterdam

[adcalls ctc=true AEN858-1]
info@rioolontstoppen.nl